itom s ich pomocou dokážu pripraviť akékoľvek chutné jedlo bez váhy a zložitého manévrovania s odmerkami. Stačí jednoduchý „štvrťlitráčik“, polievková a kávová lyžica a – výzbroj je pripravená. Hrnčekovú kuchárku žilinské Knižné centrum už raz vydalo, ale v brožovanej podobe. Na predvianočný trh pripravilo Veľkú farebnú hrnčekovú kuchárku, ktorá presvedčí každého, že varenie či pečenie je hračka. Autorsky ju pripravili Svatava Poncová a Vladimír Horecký s odkazom, že ju robili s ambíciou zjednodušiť prípravu jedál, čo zaiste ocenia aj muži, pre ktorých je kuchyňa aj koníčkom. Kniha obsahuje množstvo receptov na predjedlá, polievky, nátierky, šaláty, jedlá z mäsa i bez neho, múčniky, ale aj množstvo rád, aby sa nám jedlo vydarilo. Nuž, dobrú chuť.
Autor: leg