Piatok, 18. jún, 2021 | Meniny má VratislavKrížovkyKrížovky
KOMERČNÝ ČLÁNOK

V Tulipe sa bude hľadať najlepší Grilmajster

OC Tulip pripravilo opäť pre svojich návštevníkov zaujímavé popoludnie. V nedeľu 20. augusta od 16:00 h. sa môžete stať Grilmajstrom Turca aj Vy a nemusíte byť práve šéfkuchár vychytenej reštaurácie.

Tieto dámy vás naučia ako jesť zdravo a chutne.Tieto dámy vás naučia ako jesť zdravo a chutne. (Zdroj: MAREK PALACKA PHOTOGRAPHY)

MARTIN. Stačí, ak je vašou záľubou grilovanie, radi pripravujete grilované špeciality, máte kúsok fantázie a možno nejaký ten svoj tajný, overený recept. Súťažné tímy sa však musia vopred registrovať. Svoj tím „grilmajstrov“ prihlásite veľmi jednoducho, a to na tel. čísle +421 911 996 889 alebo správou na facebook OC Tulip. Ak by niekto ešte váhal, prezradíme, že hlavnou cenou je kvalitný gril.

Mäso, zelenina a dressing

Každý prihlásený tím dostane štartovací balíček, ktorého súčasťou je pivo Martins pre každého člena tímu, grilovacie uhlie alebo plynovú fľašu od firmy Probugas a BBQ zásteru pre vedúceho tímu. Prihlásené tímy budú súťažiť v troch kategóriách: mäso, zelenina, dressing. Dressing si tímy pripravia zo surovín, ktoré budú k dispozícii v stánku Jem iné, zvolia si, ktoré použijú a Janica Lacová, zakladateľka značky Jem iné, bude hodnotiť následne ich kvalitu a chuťové kombinácie.

Skryť Vypnúť reklamu

Janica je zakladateľkou značky Jem iné, ktorá vzdeláva v oblasti zdravej výživy, tvorí jednoduché recepty s rozumným využitím lokálnych zdrojov a snaží sa rozvíjať v ľuďoch kreativitu aj v kuchyni. V roku 2012 získala status ambasádora nadácie Jamieho Olivera - Food Revolution Foundation na Slovensku.

Počas celej súťaže bude v stánku Jem iné Janica spolu dvoma lektorkami ľuďom pripravovať ochutnávky nátierok a dressingov, ktoré sú vhodné aj pre alergikov. Zároveň sa ľudia budú môcť poradiť a konzultovať prípravu zdravých jedál. Značka Jem iné pripravuje zdravší catering, recepty na mieru a bojuje proti nekvalitným fast-foodom. Inšpiruje ľudí, snaží sa v nich opäť oživiť tradíciu varenia, vzdeláva v oblasti stravovania a vnáša do kuchyne viac kreativity.

Skryť Vypnúť reklamu

To však nie je všetko. Na návštevníkov OC Tulip v tento deň grilovaných pochúťok čaká ešte jedno prekvapenie, ktorým je atrakcia – kotvený let balónom. Preto neváhajte, prihláste svoj tím do súťaže, alebo aspoň príďte podporiť súťažiacich. Dozviete sa, ako pripraviť zdravšie, kvalitnejšie a chutnejšie dressingy a hlavne opäť prežijete príjemné nedeľné popoludnie.

Chcete sa dozvedieť viac o značke Jem iné?

Značka Jem iné vznikla ako dvojzmysel v roku 2009. Spočiatku to bola reakcia okolia na to, čo jeho zakladateľka je. Kedy vo svojom okolí počúvala "Jeminé, čo to zase ješ?" a vznikla tak odpoveď "Jem iné!"
V roku 2014 vznikla prvá prevádzka v Bratislave. V roku 2017 sa rozbieha značka Jem iné aj v Martine.
Jem iné pripravuje zdravší catering, recepty na mieru a bojuje proti nekvalitným fast-foodom. Inšpiruje ľudí, snaží sa v nich opäť oživiť tradíciu varenia, vzdeláva v oblasti stravovania a vnáša do kuchyne viac kreativity. Znakom toho, že Jem iné to robí naozaj dobre, je získanie statusu ambasádorov a oficiálnych zástupcov svetovej komunity stravovacej revolúcie Food Revolution Foundation Jamieho Olivera.

Skryť Vypnúť reklamu

Janica je kreatívec. Vyštudovala marketingovú komunikáciu a na voľnej nohe je už 14 rokov. V roku 2003 založila vlastnú továreň na nápady – janica.sk / Factory of Ideas. Grafický dizajn, copywriting, marketingové stratégie a rozvoj značky - to všetko nájdete v jej bohatom životopise. Je zakladateľkou značky Jem iné, ktorá vzdeláva v oblasti zdravej výživy, tvorí jednoduché recepty s rozumným využitím lokálnych zdrojov a snaží sa rozvíjať v ľuďoch kreativitu aj v kuchyni. V roku 2012 získala status ambasádora nadácie Jamieho Olivera - Food Revolution Foundation na Slovensku. V roku 2013 spolu s ostatnými členmi občianskeho združenia Jem iné začína pracovať na obnovení priestorov Starej Tržnice, kde bol v máji 2014 uvedený do prevádzky Food Hub - teoretická aj praktická Škola varenia. V roku 2015 vydáva spolu s Anetou Orosi prvú knihu "S Anetou a Janicou - Čo na srdci, to na jazyku", v roku 2016 spolupracuje s uznávanou etnologičkou Katarínou Nadáskou na rozsiahlom diele, Rok v Slovenskej ľudovej kuchyni.

Janica prednáša a lektoruje v Škole varenia, denne pracuje na rozvoji značky Jem iné a rada sa delí o skúsenosti s ostatnými, čoho znakom je pozícia speakra v medzinárodnom inovatívnom projekte Young Guns či porotkyne v programe VÚB Business Academy. V roku 2017 sa so značkou Jem iné stáva víťazom ceny Via Bona Slovakia 2016 v kategórii Sociálne inovácie a špeciálnej ceny Inšpiratívny projekt v kategórii Dobrý partner komunity.

Inzercia - Tlačové správy

  1. Sme vodná veľmoc a napriek tomu vody dovážame
  2. Zázračná škola so zelenou strechou
  3. Blíži sa leto a s ním aj zvýšené utrácanie peňazí našimi deťmi
  4. Dovolenka v Chorvátsku: stavte na overenú a obľúbenú klasiku
  5. Ako sa v lete správne starať o citlivú detskú pokožku?
  6. Crème de la crème po slovensky
  7. Je lepšie zobrať si rozkladateľný obal alebo vytriediť plastový?
  8. Dream job pre programátorov: Silicon Valley na Slovensku
  9. Po Slovensku na motorke
  10. Jablone prinesú ovocie v podobe komfortného bývania
  1. Granátové jablko prekvapí vás chuťou i aktívnymi látkami
  2. Dovolenka v Chorvátsku: stavte na overenú a obľúbenú klasiku
  3. Ako sa v lete správne starať o citlivú detskú pokožku?
  4. Driverama má strategické partnerstvo s nemeckým Stop + Go
  5. Správna strava po tréningu: Siahnite po 100 % smoothie a šťavách
  6. Zázračná škola so zelenou strechou
  7. Čučoriedky - dokážu ochrániť váš zrak?
  8. Crème de la crème po slovensky
  9. Rady nad zlato: Naučte sa pripraviť dezerty ako z cukrárne
  10. Je lepšie zobrať si rozkladateľný obal alebo vytriediť plastový?
  1. Viete, čo jete, keď si kupujete pečivo dopečené v predajni? 27 569
  2. Desať hotelov v destináciách, ktoré sú toto leto favoritmi 12 997
  3. Stačí mi elektromobil? Pozreli sme sa, ako je to s dojazdom 11 700
  4. Málokto im verí. Prekvapia Slováci na futbalovom EURO 2020? 10 228
  5. Sme vodná veľmoc a napriek tomu vody dovážame 7 611
  6. Je lepšie zobrať si rozkladateľný obal alebo vytriediť plastový? 7 299
  7. Ako sa z nenásytných Bödörovcov stal symbol oligarchie 6 086
  8. Po Slovensku na motorke 5 941
  9. Developer Slnečníc postaví bývanie pri lese. S bazénom aj fitkom 5 255
  10. P. Lednický: Koronavírus tu už zostane, musíme si na to zvyknúť 4 332
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy z SME | MY Turiec - aktuálne správy

Na Základnej škole A. Dubčeka v Martine sa snažia podporovať nadanie všetkých žiakov individuálne.

Za úspechom sú tiež mimoškolské aktivity.


1 h
Ako si vybrať turistickú obuv? Poradí vám Lukáš Majerčák, expert z Intersportu.

Radí expert Lukáš Majerčák zo spoločnosti Intersport.


1 h

Diskusiu sledujte naživo vo štvrtok o 14. hodine.


15. jún

Zásahový tím evidoval o výskyte medvedice v dedine vyše 70 hlásení a sťažností.


19 h

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Nečakaná správa o skone Júliusa Kohúta zasiahla mnohých.


16 h

Ľudia nemajú šancu na voľný prístup k vodnej ploche.


17. jún

Zásahový tím evidoval o výskyte medvedice v dedine vyše 70 hlásení a sťažností.


19 h

Medvede sa v minulosti v našom regióne nevyskytovali.


16. jún

Už ste čítali?