Piatok, 20. júl, 2018 | Meniny má Iľja Eliáš
KOMERČNÝ ČLÁNOK

V Tulipe sa bude hľadať najlepší Grilmajster

OC Tulip pripravilo opäť pre svojich návštevníkov zaujímavé popoludnie. V nedeľu 20. augusta od 16:00 h. sa môžete stať Grilmajstrom Turca aj Vy a nemusíte byť práve šéfkuchár vychytenej reštaurácie.

Tieto dámy vás naučia ako jesť zdravo a chutne.(Zdroj: MAREK PALACKA PHOTOGRAPHY)

MARTIN. Stačí, ak je vašou záľubou grilovanie, radi pripravujete grilované špeciality, máte kúsok fantázie a možno nejaký ten svoj tajný, overený recept. Súťažné tímy sa však musia vopred registrovať. Svoj tím „grilmajstrov“ prihlásite veľmi jednoducho, a to na tel. čísle +421 911 996 889 alebo správou na facebook OC Tulip. Ak by niekto ešte váhal, prezradíme, že hlavnou cenou je kvalitný gril.

Mäso, zelenina a dressing

Každý prihlásený tím dostane štartovací balíček, ktorého súčasťou je pivo Martins pre každého člena tímu, grilovacie uhlie alebo plynovú fľašu od firmy Probugas a BBQ zásteru pre vedúceho tímu. Prihlásené tímy budú súťažiť v troch kategóriách: mäso, zelenina, dressing. Dressing si tímy pripravia zo surovín, ktoré budú k dispozícii v stánku Jem iné, zvolia si, ktoré použijú a Janica Lacová, zakladateľka značky Jem iné, bude hodnotiť následne ich kvalitu a chuťové kombinácie.

Článok pokračuje pod video reklamou

Janica je zakladateľkou značky Jem iné, ktorá vzdeláva v oblasti zdravej výživy, tvorí jednoduché recepty s rozumným využitím lokálnych zdrojov a snaží sa rozvíjať v ľuďoch kreativitu aj v kuchyni. V roku 2012 získala status ambasádora nadácie Jamieho Olivera - Food Revolution Foundation na Slovensku.

Počas celej súťaže bude v stánku Jem iné Janica spolu dvoma lektorkami ľuďom pripravovať ochutnávky nátierok a dressingov, ktoré sú vhodné aj pre alergikov. Zároveň sa ľudia budú môcť poradiť a konzultovať prípravu zdravých jedál. Značka Jem iné pripravuje zdravší catering, recepty na mieru a bojuje proti nekvalitným fast-foodom. Inšpiruje ľudí, snaží sa v nich opäť oživiť tradíciu varenia, vzdeláva v oblasti stravovania a vnáša do kuchyne viac kreativity.

To však nie je všetko. Na návštevníkov OC Tulip v tento deň grilovaných pochúťok čaká ešte jedno prekvapenie, ktorým je atrakcia – kotvený let balónom. Preto neváhajte, prihláste svoj tím do súťaže, alebo aspoň príďte podporiť súťažiacich. Dozviete sa, ako pripraviť zdravšie, kvalitnejšie a chutnejšie dressingy a hlavne opäť prežijete príjemné nedeľné popoludnie.

Chcete sa dozvedieť viac o značke Jem iné?

Značka Jem iné vznikla ako dvojzmysel v roku 2009. Spočiatku to bola reakcia okolia na to, čo jeho zakladateľka je. Kedy vo svojom okolí počúvala "Jeminé, čo to zase ješ?" a vznikla tak odpoveď "Jem iné!"
V roku 2014 vznikla prvá prevádzka v Bratislave. V roku 2017 sa rozbieha značka Jem iné aj v Martine.
Jem iné pripravuje zdravší catering, recepty na mieru a bojuje proti nekvalitným fast-foodom. Inšpiruje ľudí, snaží sa v nich opäť oživiť tradíciu varenia, vzdeláva v oblasti stravovania a vnáša do kuchyne viac kreativity. Znakom toho, že Jem iné to robí naozaj dobre, je získanie statusu ambasádorov a oficiálnych zástupcov svetovej komunity stravovacej revolúcie Food Revolution Foundation Jamieho Olivera.

Janica je kreatívec. Vyštudovala marketingovú komunikáciu a na voľnej nohe je už 14 rokov. V roku 2003 založila vlastnú továreň na nápady – janica.sk / Factory of Ideas. Grafický dizajn, copywriting, marketingové stratégie a rozvoj značky - to všetko nájdete v jej bohatom životopise. Je zakladateľkou značky Jem iné, ktorá vzdeláva v oblasti zdravej výživy, tvorí jednoduché recepty s rozumným využitím lokálnych zdrojov a snaží sa rozvíjať v ľuďoch kreativitu aj v kuchyni. V roku 2012 získala status ambasádora nadácie Jamieho Olivera - Food Revolution Foundation na Slovensku. V roku 2013 spolu s ostatnými členmi občianskeho združenia Jem iné začína pracovať na obnovení priestorov Starej Tržnice, kde bol v máji 2014 uvedený do prevádzky Food Hub - teoretická aj praktická Škola varenia. V roku 2015 vydáva spolu s Anetou Orosi prvú knihu "S Anetou a Janicou - Čo na srdci, to na jazyku", v roku 2016 spolupracuje s uznávanou etnologičkou Katarínou Nadáskou na rozsiahlom diele, Rok v Slovenskej ľudovej kuchyni.

Janica prednáša a lektoruje v Škole varenia, denne pracuje na rozvoji značky Jem iné a rada sa delí o skúsenosti s ostatnými, čoho znakom je pozícia speakra v medzinárodnom inovatívnom projekte Young Guns či porotkyne v programe VÚB Business Academy. V roku 2017 sa so značkou Jem iné stáva víťazom ceny Via Bona Slovakia 2016 v kategórii Sociálne inovácie a špeciálnej ceny Inšpiratívny projekt v kategórii Dobrý partner komunity.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Inzercia - Tlačové správy

  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  4. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  5. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  6. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  7. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  8. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  9. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení
  10. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia
  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia
  4. Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí
  5. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  6. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  7. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  8. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  9. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  10. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 31 232
  2. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 22 197
  3. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 21 070
  4. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 11 341
  5. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 7 116
  6. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska 6 723
  7. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť 4 417
  8. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 3 668
  9. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia 2 835
  10. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku 2 124

Téma: OC Tulip Martin


Hlavné správy z MY Turiec

Aj v Martine taxíky cez mobilnú aplikáciu

V júli sa aj v Martine spúšťa platforma, ktorá zjednodušuje objednávanie taxíkov.

Srbsko - krajina, na ktorú sme takmer zabudli

Belehradské cestovné kancelárie prišli do Martina ponúkať Srbsko. Krajinu, na ktorú sme už takmer zabudli.

V nedeľu bude Beh na Chatu pod Chlebom

Štart jubilejného 10. ročníka je o 10. h zo Zajacovej.

Ak má človek pochybnosť, že bol z evidencie vyradený neprávom, môže sa odvolať

Miera evidovanej nezamestnanosti má v Turci pozitívny trend. Počet uchádzačov o prácu sa oproti minulému roku znovu znížil. Zamestnávatelia prácu ponúkajú v širšom zábere, samozrejmosťou sú rôzne benefity.

Deti ukázali, ako možno „vyrobiť“ prázdniny

V Martine mali deti vo tvrtok prázdninovú tvorivú dielničku. „Vyrábali“ loďky, ponorky, morské panny.

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

AKTUALIZOVANÉ o 10.40

V bazéne v Nitre našli mŕtvolu muža, hygienici prikázali vymeniť vodu

Mladík zrejme preliezol plot. Bez známok života ho našiel pracovník SBS.

Mŕtve zvieratá v Biskupickom kanáli rieši hygiena (+FOTO)

Vo vode plávali telá mŕtvych zvierat a ich vnútorností. Prípadom sa už zaoberajú regionálni hygienici, polícia zatiaľ nie.

Vybrali SME

Už ste čítali?