V týždenníkoch MY nájdete v budúcom týždni špeciálnu prílohu venovanú pivu, pivnej kultúre a zaujímavostiam zo sveta zlatého moku. Ukážeme vám, kde všade na Slovensku vznikli malé remeselné pivovary, aké značky a aké chute zlatého moku produkujú. Povieme, vám prečo v našej krajine vznikol boom malých pivovarov a prečo si ich ľudia obľúbili. Dáme vám niekoľko rád, ako si vychutnať pivo hoci aj v nóbl podnikoch, lebo etiketa jeho pitia má svoje pravidlá. Pozrieme sa aj na to, aké poháre na aké pivo použiť a zorientujeme vás v terminológii spojenej s pivom. Zoznámime vás tiež s ľuďmi, ktorým pivo učarovalo natoľko, že mu podriadili svoju zberateľskú vášeň a pridáme aj pár tipov na podujatia, na ktorých bude počas leta pivo tiecť potokom a kde sa budete môcť počas svojich potuliek po Slovensku zastaviť.