MARTIN. Redaktor TV Markíza Marián Lechan si túto stredu už po tretí krát zakuchtí v relácií o varení Bez servítky. Aj tentoraz pohostí svojich kolegov z televízie a to priamo u neho doma na Ľadovni. Marián chcel prekonať samého seba v predošlých dieloch a preto sa pri zostavovaní menu radil s rôznymi špičkovými kuchármi. Na hostí tak čakalo predjedlo v podobe cibuľovo-syrových toastov s parmezánom, krémová paradajková polievka s jablkom, ktorú varil vďaka receptu od šéfkuchára tatranského grandhotela - Martinčana Romana Remiša, hlavné jedlo bola špecialitka z teľacích líčok so smotanovo-hubovou omáčkou a pečenou knedľou a dezert rýchlu tortu odkukal od známeho kuchára Jamieho Oliviera. „Ako program sa mi podarilo usporiadať pre mojich hostí súkromný koncert jazzového veľmajstra Jiřího Stivína,“ nadšene hovorí Marián, pre ktorého je varenie forma oddychu a pri sporáku stojí vždy, keď môže. Ako tvrdí, súperi boli všetci vyrovnaní, ale najviac mu chutilo u rosničky Lenky Vavrinčíkovej. „Veľkým prekvapením bol pre mňa Jano Tribula, ktorý je strašne prieberčivý, ale moje jedlá zjedol a takisto aj Lenka, ktorá jedáva len kuracinu a ryby, ale po večeri u mňa povedala, že vďaka mne sa jej tretím jedlom v tomto zozname stala teľacina,“ teší sa televízny redaktor.